Veelgestelde vragen

Lichaamsverzorging

Het verschil met gelnagels is dat er nu geen extra laag gel onder de gellak komt, die de nagels extra verstevigen.

Lees meer

Endermologie blijkt één van de meest effectieve behandelmethodes te zijn op het gebied van pijnbestrijding.

Lees meer

De laserpuls kan een gevoel geven die te vergelijken is met een heel licht prikje of zoals er een elastiekje tegen uw huid wordt geschoten. Dit gevoel is heel erg kort en verdwijnt zeer snel. De behandeling is meestal goed te verdragen en veel van onze cliënten ervaren helemaal geen pijn.

Lees meer

Ingegroeide haren zijn zeer vervelend, zeker als ze pijnlijke ontstekingen veroorzaken. Ze zijn het gevolg van een blokkering van het haarwortelkanaal langswaar het haartje normaal gezien naar buiten groeit. Doordat dode huidcellen, zeepresten en vuil de uitgang blokkeren, kan het haar zijn weg niet meer naar buiten vinden. Ook spannende kledij kan een oorzaak zijn van ingegroeide haren.

Lees meer

Gelaatsverzorging

Een gelaatsbehandeling is een cosmetische behandeling die de huid van het gezicht reinigt, exfolieert en hydrateert. De behandeling kan bestaan uit verschillende stappen, zoals reinigen, scrubben, maskeren, masseren en hydrateren. Een gelaatsbehandeling kan helpen om de huid te reinigen, verjongen en verbeteren. De frequentie van een gelaatsbehandeling hangt af van de behoeften van uw huid.

Lees meer

De frequentie van een gelaatsbehandeling hangt af van uw huidtype en behoeften. Als u een gezonde huid heeft, kunt u een gelaatsbehandeling eens per maand of om de twee maanden laten doen.Mensen met een droge, vette of gevoelige huid kunnen vaker een gelaatsbehandeling nodig hebben. Als u huidproblemen heeft, zoals acne of rosacea, is het belangrijk om met een schoonheidsspecialiste of dermatoloog te praten om een ​​behandelingsplan op maat te ontwikkelen.

Lees meer

Kapper

ja, de producten die de kapper gebruikt worden ook verkocht in het salon!

Lees meer
flower element
flower element