flower element

De peeling zorgt ervoor dat celdeling versnelt, waardoor er sneller collageen wordt aangemaakt en de huid verbetert. De peeling bevat een combinatie van algen, natuurlijke plant-ingrediënten en essentiële oliën en er vindt na de behandeling geen vervelling plaats.

 

Met deze kruidenpeeling bereik je:

  • fijnere poriën structuur
  • gladdere huid en gladstrijken lijntjes
  • verhelderen van hyperpigmentatie
  • kalmeren van acne-huidbeeld
  • kalmeren van een onrustige huid

 

De Beauty Angel bio-peeling peeling behandeling kan geboekt worden als losse behandeling, maar is het meest effectief in kuurverband. Deze bestaat uit 5 behandelingen. De eerste drie behandelingen worden binnen 14 dagen uitgevoerd. Daarna wordt de huid 28 dagen niet behandeld, alvorens de 4e behandeling wordt uitgevoerd, en vervolgens na 6 weken de laatste behandeling. Hierna worden de reguliere behandelingen hervat.

 

Na deze kruidenpeeling bieden wij een innovatieve licht-en wellness sessie aan met de ENERGIZING LIGHT TECHNOLOGY (ELT). Het beauty light wordt door de huidcellen opgenomen en verhoogt daar de lichaamseigen productie van collageen, elastieke en hyaluron. Rimpeltjes worden gereduceerd, de huid wordt zichtbaar strakker en het totale beeldhuid verbeterd.

 

De prijs voor één behandeling bedraagt €110
Plan vandaag uw afspraak in voor uw behandeling

Afspraak maken
flower element
module image

Plan vandaag uw afspraak in voor uw behandeling

Afspraak maken
flower element