Diode laser

Ontharingen Wilrijk

Wil jij van ongewenste haargroei af? Overweeg dan Diode laser ontharingen in Wilrijk bij Victoria Schoonheidsinstituut. Op deze manier ben je permanent van de ongewenste haren verlost. Met Diode laser ontharingen zie je bovendien relatief snel resultaat. Het benodigde aantal lasersessies is afhankelijk van je huid- en haartype. Een belangrijk voordeel van deze laserbehandeling is dat het met ieder huidtype mogelijk is. Bovendien is een behandeling ook in de zomer mogelijk en is de behandeling in principe pijnloos.

Afspraak maken
Diode laser ontharingen Wilrijk
Laat je pijnloos ontharen in Wilrijk
Ontharen in stijl

Laat je pijnloos ontharen in Wilrijk

Pijnloos ontharen in Wilrijk, is dat mogelijk? Absoluut! Een behandeling met de Diode laser is namelijk pijnloos. Het is om die reden een van de meest aangename ontharingsmethoden. Tijdens de behandeling voel je enkel lichte prikkels, maar dit wordt zelden als pijnlijk omschreven. Het licht van de laser wordt geabsorbeerd door het pigment in het haar. Als gevolg daarvan beschadigen de haarzakjes. Het resultaat? Je bent definitief van de ongewenste haargroei af. Over het algemeen heb je circa 8 behandelingen nodig voor het beste resultaat. Hoe donkerder je huid, hoe meer behandelingen je nodig hebt.

Diode Ice

Laser in Wilrijk

Een behandeling met de Diode Ice Laser in Wilrijk is voor vrijwel iedereen mogelijk. Een behandeling is mogelijk met zowel een donkere als een lichte huid, en zowel bij licht als bij donker haar. Er zijn slechts enkele uitzonderingen. Ben je bijvoorbeeld zwanger of heb je last van een huidziekte? Dan kunnen we je (op dit moment) niet behandelen.

Diode Ice Laser in Wilrijk
Laser ontharingen in Wilrijk
Laser ontharingen in Wilrijk

Diode laser

Voor laser ontharingen in Wilrijk kom je naar Victoria Schoonheidsinstituut. Zo ben je namelijk verzekerd van een efficiënte en nagenoeg pijnloze behandeling. Dankzij onze expertise, kunnen we je bovendien een betrouwbare inschatting geven van het benodigde aantal behandelingen. Kies je voor onze Diode laser ontharingen in Wilrijk, dan ben je straks definitief van de ongewenste beharing verlost. Dat betekent dat je de behandelde zone niet langer hoeft te scheren! Overigens kunnen we vrijwel iedere lichaamszone behandelen. Met de Diode laser is zelfs een pijnloze behandeling van de intieme zones mogelijk. We kunnen je dus van alle ongewenste lichaamsbeharing ontdoen.

Plan je bezoek bij Victoria de specialist in pijnloze ontharingen.

Afspraak maken
flower element