Berchem

Diode laser ontharingen.

Met Diode laser ontharingen in Berchem kun je definitief van ongewenste lichaamsbeharing af zijn. Het voordeel van deze behandeling is dat vrijwel iedere lichaamszone nagenoeg pijnloos van haren te ontdoen is. Bovendien is een behandeling mogelijk met ieder huidtype en ook voor relatief lichte beharing. Het licht van de laser wordt door het pigment in je haren geabsorbeerd. De haarzakjes raken daardoor beschadigd, waardoor de haren niet meer kunnen groeien.

Afspraak maken
Diode laser ontharingen Berchem
Laat je pijnloos ontharen in Berchem
Berchem

Laat je pijnloos ontharen.

Kies je voor een Diode laserbehandeling bij Victoria Schoonheidsinstituut, dan kies je voor een pijnloze behandeling. Pijnloos ontharen in Berchem is dus prima mogelijk! In tegenstelling tot de meeste andere laserbehandelingen, worden de haarzakjes namelijk geleidelijk opgewarmd. Daardoor voel je veel minder intense prikkels. In plaats daarvan voel je bij pijnloos ontharen in Berchem slechts lichte prikkels. De meeste mensen beschrijven de Diode laserbehandeling dan ook niet als pijnlijk.

Ontharingen

Diode Ice Laser in Berchem.

Het benodigde aantal behandelingen met de Diode Ice Laser in Berchem is afhankelijk van de lichaamszone, je huidtype en de kleur van de beharing. Hoe lichter je huid, hoe minder lasersessies benodigd zijn. Bij donkere haren werkt de behandeling het snelst, omdat het donkere pigment het licht beter opneemt. Ook de dichtheid van de beharing bepaalt hoeveel behandelingen nodig zijn.

Diode Ice Laser in Berchem
Laser ontharingen
Laser ontharingen

in Berchem.

Voor laser ontharingen in Berchem ben je bij Victoria Schoonheidsinstituut aan het juiste adres. Wij maken gebruik van de beste laserapparatuur en beschikken over veel expertise. Zo ben je verzekerd van een effectieve, veilige en pijnloze ontharingsbehandeling. Na het behandelplan ben je definitief van de ongewenste beharing verlost. Dankzij onze ervaring zijn we goed in staat om in te schatten hoeveel behandelingen je nodig hebt. Tijdens het consult geven we je hier een indicatie van. Bovendien krijg je tijdens het consult alle ruimte om vragen te stellen.


Wil je je ook laten ontharen? Plan nu je bezoek!

Afspraak maken
flower element