Antwerpen Zuid

Diode laser ontharingen.

Wil jij definitief van ongewenste lichaamsbeharing af? Dan kun je Diode laser ontharingen in Antwerpen Zuid overwegen. Bij Victoria Schoonheidinstituut kunnen we jou effectief van ongewenste lichaamsbeharing ontdoen. Zo bespaar je jezelf veel tijd en moeite doordat je niet meer hoeft te scheren!


Heb jij interesse in de Diode laser ontharingen in Antwerpen Zuid? Neem dan contact op voor een vrijblijvend consult.

Afspraak maken
Diode laser ontharingen Antwerpen Zuid
Endermologie lpg Antwerpen-Zuid
Diode laser

Laat je pijnloos ontharen in Antwerpen Zuid

Wil jij je pijnloos laten ontharen in Antwerpen Zuid? Dan is dat mogelijk met behulp van de Diode laserbehandeling. Deze behandeling is vrijwel pijnloos. Je ervaart enkel een lichte prikkeling. Er zijn nauwelijks mensen die de behandeling als pijnlijk omschrijven. Het laserlicht wordt door het pigment in je haar geabsorbeerd. Dit zorgt ervoor dat de haarzakjes verhit worden en beschadigd raken. In tegenstelling tot bij de meeste andere laserbehandelingen, worden de haarzakjes geleidelijk verwarmd. Dat zorgt ervoor dat de behandeling geen zeer doet.

Diode Ice Laser in

in Antwerpen Zuid

Een behandeling met de Diode Ice Laser in Antwerpen Zuid is erg effectief en mogelijk met vrijwel ieder huidtype. Het benodigde aantal sessies is lager dan bij veel andere lasertechnieken. Er zijn vaak circa 8 behandelingen nodig voor het beste resultaat. Hoeveel behandelingen exact nodig zijn is van diverse factoren afhankelijk. Zo spelen je huidtype, de dichtheid van de beharing en het pigment in het haar een rol. Ook verschilt het aantal sessies per lichaamszone.

Diode Ice Laser in Antwerpen Zuid
Laser ontharingen in Antwerpen Zuid
Antwerpen Zuid

Laser ontharingen

Voor laser ontharingen in Antwerpen Zuid ben je bij ons aan het juiste adres! Wij beschikken over veel ervaring en expertise. Wij zorgen ervoor dat de behandeling vlekkeloos verloopt en maken gebruik van de beste laserapparaten. Daarnaast hanteren wij een transparante werkwijze en kunnen we je betrouwbaar advies geven. Een Diode laserbehandeling is effectief, snel en pijnloos. Dit is dan ook een uitstekende keuze als je bepaalde lichaamszones van haren wilt ontdoen. We kunnen vrijwel iedere lichaamszone behandelen. Denk bijvoorbeeld aan de bovenlip en oksels, maar ook aan je intieme zones.

Plan je bezoek bij Victoria schoonheidsinstituut in Antwerpen.

Afspraak maken
flower element