Antwerpen

Diode laser ontharingen Antwerpen

Voor Diode laser ontharingen in Antwerpen ben je bij Victoria Schoonheidsinstituut aan het juiste adres. Onze ervaren schoonheids-specialisten maken gebruik van de beste laserapparatuur en beschikken over veel expertise.


De Diode laser ontharingen in Antwerpen doen geen pijn. Desondanks worden de ongewenste haren effectief verwijderd. Heb je vragen over deze behandeling of maak je graag een afspraak? Neem dan contact met ons op!

Afspraak maken
Diode laser ontharingen
Laat je pijnloos ontharen in Antwerpen
Diode laser

Laat je pijnloos ontharen in Antwerpen

Wil jij je pijnloos laten ontharen in Antwerpen? Dan is de Diode laserbehandeling de beste keuze! Alhoewel deze behandeling nagenoeg pijnloos is, is het resultaat permanent. Bij de meeste laserbehandelingen worden de haarzakjes in één keer verhit. Dit kan voor een pijnlijk gevoel zorgen. Bij Diode laserbehandelingen worden de haarzakjes geleidelijk verhit, waardoor de behandeling geen pijn doet. Je kunt tijdens de behandeling lichte prikkels ervaren, maar het komt vrijwel niet voor dat iemand dit als pijnlijk omschrijft.


Ben je benieuwd hoe de behandeling voelt? Tijdens het consult kunnen we je kort laten ervaren hoe de Diode laserbehandeling aanvoelt.

Antwerpen

Diode Ice Laser

Een behandeling met de Diode Ice Laser in Antwerpen is effectief en zorgt voor permanente resultaten. Doorgaans zijn er ongeveer 8 sessies nodig voor een optimaal resultaat. Het benodigde aantal sessies is echter afhankelijk van de lichaamszone, je huidtype en de lichaamsbeharing. Hoe donkerder de huid, hoe meer sessies nodig zijn. Als de haren weinig pigment hebben, zijn er bovendien meer behandelingen nodig. Als je een lichte huid en donkere haren hebt, zul je dus relatief weinig behandelingen nodig hebben. Een behandeling is echter ook mogelijk bij een donkere huid.


Laser ontharingen
Laser ontharingen
in Antwerpen

Laser ontharingen

Overweeg je laser ontharingen in Antwerpen? Dan is een Diode laserbehandeling bij Victoria Schoonheidsinstituut een uitstekende keuze. Deze behandelingen zijn namelijk pijnloos, effectief en geschikt voor ieder huidtype. We kunnen vrijwel iedere lichaamszone behandelen. Zelfs een pijnloze behandeling van de intieme zones behoort tot de mogelijkheden. We vragen je om de lichaamszone in kwestie vooraf te scheren, omdat de laser er zo beter in slaagt om het haarzakje te verhitten.

Plan nu je behandeling met onze Diode laser in Antwerpen.

Afspraak maken
flower element