Gelaatsverzorging

HSR LIFTING - Extra firming Treatment

Op effectieve wijze rimpels gladmaken en voor lange tijd genieten van een jongere uitstraling: de luxe verzorging met onmiddellijk zichbare lifting-werking. Werkt intensief verstrakkend en hydraterend; Bevordert de regeneratie en schenkt nieuwe elasticiteit. Beschermt de huid tegen vrije radicalen en negatieve milieu-invloeden.

 

Tarief: € 75
Duurtijd: 90 min

 

SKINOVAGE PX Treatments

Effectieve behandelingen perfect afgestemd op de behoeften van verschillende huidbelden. Alle SKINOVAGE PX producten bevatten daarvoor naast de speciale werkstoffen afgestemd op het huidbeeld, de twee innovatieve, plantaardige ingridienten Alpine stamcellen en OsmoTec.

 

Tarief: €70
Duurtijd: 90 min

PURE systeem verzorging voor de onzuivere huid

De behandeling bestaat uit :

  • Reiniging van de huid
  • Scrub
  • Warme stoom
  • Verwijdering huidonzuiverheden
  • Reinigend en kalmerend masker
  • Advies over hoe je de huid het beste thuis kunt verzorgen

Tarief: € 50
Duur: 60 min

 

SeaCreation

Het is BABOR gelukt om één van de tot nu toe langst bewaarde geheimen te ontlokken aan de diepzee: een intelligente, thermo-actieve celbescherming. Het thermophilus micro-organisme leeft onder extreme omstandigheden zoals hitte en hoge druk aan de voet van de diepzeevulkanen. Zijn speciaal ontwikkelde thermo-actieve celbeschermingsfunctie stelt hem in staat te overleven. Deze eigenschappen zetten de onderzoekers van BABOR in voor de luxueuze en effectieve anti-aging verzorging SeaCreation. Thermophilus bevrijdt in de huid pure schoonheidsenergie en garandeert de schoonheid doordat de thermo-actieve celbescherming de huidcellen bevrijdt van stress en vrije radicalen.

 

Tarief: €200
Duurtijd: 90 min

GEZICHT– MEDICAL BEAUTY

DOCTOR BABOR – Regeneratie
Huidopbouwende gezichtsbehandeling. Ook ideaal als voorbereiding en nazorg van esthetische en chirurgische ingrepen.

Tarief: €70
Duurtijd: 60 min

DOCTOR BABOR – Neuro Sensitive
Voor de extreem droge en zeer gevoelige huid. Ook voor de verzorging bij neurodermitis in symptoomvrije perioden.

Tarief: €70
Duurtijd: 60 min

DOCTOR BABOR – Ultimate Face Lifting
Effectief alternatief voor inspuiting met collageen en hyaluronzuur. Anti-age verzorging met direct effect. Snelle doelgerichte lifting treatment als onderhoud na inspuitingen of plastische ingrepen.

Tarief: €70
Duurtijd: 60 min

DOCTOR BABOR – Ultimate A16 Detox
Voor elke belaste huid die bescherming nodig heeft. Bij teken van door het milieu ontstane huidveroudering zoals verlies aan elasticiteit, pigmentverschuivingen, rimpels en grove porien.

Tarief: €70
Duurtijd: 60 min

Ampullen Crash – intensiefkuur
5 ampullen: € 18,00
10 ampullen: € 35,00