Endermologie

“Vetten worden bij vrouwen op een andere manier en plaats opgeslagen dan bij mannen. Maar toch biedt Lipomassage voor zowel dames als heren een doeltreffende oplossing om hardnekkig vet, dat niet meer reageert op lichaamsbeweging of draconische diëten, te bestrijden. Vrouwen zijn genetisch voorbestemd om meer vet op te slaan (extra vet tijdens de zwangerschap en borstvoeding). Vanaf de adolescentie zijn de eerste kleine foutjes in het vrouwelijke silhouet zichtbaar. Na een zwangerschap en met ouder worden verliest de huid bovendien haar elasticiteit… Lipomassage werkt in op al deze factoren. [Gelokaliseerd vet, cellulitis, sinaasappelhuid, vetkussentjes, pafferige enkels of knieën, billen, heupen, armen, bizonbult, buik, rug]

Wat is lipomassage?

Lipomassage, dé massage voor vetophopingen die resistent zijn gebleken voor diëten en lichaamsbeweging.
Met lipomassage, verliest u centimeters daar waar u het wenst! Zonder chirurgische ingreep, en zonder dat u moet wanhopen…!

Door de Roll-techniek wordt het vetweefsel onderworpen aan de ritmische mechanische stimulaties en wordt het ingeslapen vetweefsel weer wakker geschud waardoor het beter zijn werk zal doen en overtollig vet vrijkomt.
Gelijktijdig hiermee zullen de weefsels die vetcellen vasthouden, soepeler worden. Dit resulteert dan in het verdwijnen van lokale rondingen die niet reageren op diëten en/of lichaamsbeweging.
Ook de fibroblasten, verantwoordelijk voor de aanmaak van collageen en elastine, worden gestimuleerd. Uw huid krijgt haar oorspronkelijke tonus terug, wordt steviger en jeugdiger. En ook uw silhouet neemt weer zijn mooie vormen aan!

Voor wie?

Voor alle vrouwen die genetisch zijn voorbestemd om vet te stockeren en die, ondanks een gezonde voeding en veel lichaamsbeweging of wegens tijdsgebrek, toch hun mooie silhouet dreigen kwijt te spelen…
Volgende probleemzones kunnen worden behandeld : gelokaliseerd vet, cellulitis, vetkussentjes, pafferige enkels of knieën, billen, heupen, armen, bizonbult, buik en rug.

Voor alle heren die met het ouder worden te copieus eten en vet opslaan op bepaalde lichaamszones, zelfs al is hun metabolisme uitstekend!

Volgende probleemzones kunnen worden behandeld : buikje, maag, dubbele kin, taille-omtrek en borstzone.

LIPOMASSAGE & VACUMASSAGE :
Vaak wordt na 20 of 35 minuten lipomassage nog 20 minuten vacumassage toegevoegd om het drainage-effect nog te verhogen. Mensen die echt last hebben van vochtopstapeling hebben hier een groot voordeel bij . Ook mensen die last hebben van verslapte huid, hebben hier veel baat bij.

Hoe vaak?

Het is aan te raden als u met een kuur start, dit zeker de eerste 10 keer 2 maal per week te laten doen. Tussen de behandelingen door moet 48 uur tijd zitten. Na de eerste kuur van 10 behandelingen wordt een evaluatie gemaakt en wordt het verdere verloop persoonlijk besproken.
Uit onze jarenlange ervaring, raden wij u aan het bekomen resultaat te onderhouden met een frequentie van 1 behandeling om de 1 tot 3 weken.